6è EI – HIPÀTIA

CURS 2019 – 2020

SOM AQUÍ: EL SISTEMA SOLAR

Amb el procés “SOM AQUÍ: EL SISTEMA SOLAR” els alumnes d’HIPÀTIA hem descobert que vivim a un planeta dins el sistema solar i hem volgut conèixer com és!
Ens hem divertit creant i escrivint paraules, representant l’òrbita dels planetes i la lluna, practicat l’enlairement d’una llançadora comptant a l’enrevés i observat les estrelles i constel·lacions amb un planetari!

moments del primer trimestre a hipàtia

Estimades famílies,

Vos oferim un recull d’imatges del primer trimestre, ja veureu lo bé que ens ho vam passar aprenent continguts de música com la clau de sol; de ciències, concretament els animals; conceptes matemàtics, com són diverses operacions aritmètiques i la simetria, creacions artístiques i experiments, el joc simbòlic, la lectoescriptura associant paraules a imatges, i molts d’altres meravellosos amb els nins i nines de HIPÀTIA.

moments del segon trimestre a hipàtia

Benvolgudes famílies,

Aquí vos oferim un recull de fotos dels nins i ses nines de HIPÀTIA de tot allò que han fet durant el segon trimestre abans del confinament. Conceptes matemàtics com les proporcions, les formes geomètriques, el volum amb trasvassos… Elements de diferents ecosistemes; l’evolució de la lectoescriptura; diverses activitats relacionades amb festivitats com “Sant Antoni” o el “Dia de la Pau”; moments de relaxació i consciència, l’expressió artística mitjançant dibuixos i manualitats i moments d’esbarjo al cel obert i amb pintura de cara. 

Esperam que tots esteu bé durant aquest temps de confinament, vos enviam una abraçada ben forta! I ja sabeu que vos enyoram molt!

CURS 2018 – 2019

Clica la foto per a veure més fotos.